Vardagar

  • ”Alltså: om ni äter eller dricker eller vad ni än gör, så gör allt till Guds ära” (1 Korintierbrevet 10:31).

  • Vår önskan är att inte bara vara söndagskristna utan att vi får vara som en familj där vi både spontant och organiserat träffas i vardagen för att uppmuntra och hjälpa varandra att lära känna Jesus och att göra honom känd och älskad.

Hemgrupper

Välkommen att vara med i någon av våra hemgrupper där vi lyssnar till Gud i hans ord, talar till honom i bön, äter en måltid och delar våra liv med varandra. 

 

Två & två

Som församling så vill vi uppmuntra till lärjungskap och tillväxt. Ett jättebra sätt att göra detta på är att träffas två & två för att umgås och läsa Bibeln eller en kristen bok tillsammans.

Lärjungaskap

Vår bön och strävan är att vi som församling skulle få präglas av en kultur där vi spontant i vardagen hjälper varandra att växa på vår vandring med Herren. 
Det kristna livet i vardagen

Då det kristna livet är en livsstil vill vi inte ha aktiviteter för aktiviteternas skull utan istället utrusta våra medlemmar att som Efesierbrevet 4:12 säger ”utföra sin tjänst att bygga upp Kristi kropp” där de i vardagen har tid att träffa varandra och icke-kristna för att kunna göra det Gud har kallat dem till.

 

Senaste predikningar