Utåtriktad verksamhet

  • ”Men hur ska de kunna åkalla den som de inte har kommit till tro på? Och hur ska de kunna tro på den som de inte har hört? Och hur ska de kunna höra om ingen predikar” (Romarbrevet 10:14)?

Evangeliet

Som församling så vill vi i allt verka för att människor ska få höra evangeliet, de goda nyheterna om kung Jesus. Hur han kom till denna jord för att rädda syndare som oss så att var och en som omvänder sig och tror på honom blir räddad till ett förändrat liv och en underbar evighet med honom.
Vi ser att göra Jesus känd och älskad som en livsstil. Nedan så följer några sätt i vilket detta kan ta sitt utryck för oss som församling. 

Evangelistiska Bibelstudier

Under åren så har vi haft flera olika evangelistiska bibelstudier för de som önskar lära känna Jesus där vi går igenom något av evangelierna. Skulle du vilja vara med så tveka inte att kontakta oss.

Bibelläsning två & två

Ett underbart sätt att få lära känna Jesus är att gå igenom något av evangelierna tillsammans med en kristen som känt honom länge.
Om du är intresserad av detta så tveka inte att kontakta oss. 

Internationella knytkalas

Några gånger per år som t. ex. inför jul och vid påsk så har vi  möten med efterföljande knytkalas då vi bjuder in alla som är intresserade av att upptäcka mer om Jesus. Skulle du vilja komma. Kontakta oss för nästa tillfälle.


Bibelutdelning

Vi brukar regelbundet dela ut Biblar och Bibeldelar på ett 60 tal olika språk på Kvibergs Marknad. Detta är ett jättebra tillfälle för dem som har frågor om Jesus och den kristna tron.

 

 

 

Flyktinghjälp

Då de flesta av oss inte kommer från Sverige så har vi ett speciellt hjärta för att hjälpa flyktingar och låta dem få möta den största Hjälparen som med evangeliet har fått förvandla våra liv. 

Församlingsplantering

Som församling så samarbetar vi med andra med målet att träna, utrusta och plantera nya församlingar. Speciellt så har vi ett fokus på att göra detta bland de minst nådda.  

Mission

Vi ser det som vårt ansvar att tillsammans med andra Bibeltroende församlingar vara med och uppfylla missionsbefallningen med slutmålet en oräknelig skara människor från alla folkslag, stammar, länder och språk som tillber inför Guds tron.

Senaste predikningar