När, var och hur?

Söndagar:

1

1

1

Välkommen att vara med på våra söndagsmöten! Vi träffas varje söndag klockan 16:00 för att tillbe Gud, söka Hans ansikte och för att lyssna till Hans Ord. Därefter äter vi en enkel måltid tillsammans, umgås och delar våra liv med varandra. Välkommen att vara med!

Var: Forum, Kortedala torg 1  (Spårvagn 6, 7 och 11 hållplats Kortedala torg)

Bibelstudier:

Vi träffas också i våra hem i Bergsjön där vi tillsammans studerar och samtalar om ett stycke i en Bibelbok, samt sjunger lovsånger och ber. Tidigare har vi gått igenom bl.a. Matteusevangeliet och Johannesbreven och håller för tillfället på och studerar Johannesevangeliet och Psaltaren. Vi brukar börja med att sjunga några lovsånger och sedan brukar vi be för varandras situation och för våra familjemedlemmar och vänner som ännu inte känner Jesus. Därefter studerar vi ett kapitel i en Bibelbok där vi försöker hjälpa varandra att förstå vad den har att säga till oss och hur vi kan förhärliga Gud med våra liv. Vi avslutar kvällen med fika och gemenskap.

Onsdagar:

På onsdagar har vi  Bibelstudier,  på enklare svenska där alla svåra svenska ord förklaras. För närvarande studerar vi Matteusevangeliet. Om du vill komma så hör av dig för plats och tid.

Torsdagar:

På torsdagar har vi träffas vi för att studera Bibeln på vanlig svenska. För tillfället går vi igenom Psaltaren. Om du vill komma så hör av dig för plats och tid.

Bibelstudier för män och kvinnor.

En gång i månaden så har vi separata Bibelstudier för män och kvinnor. Kvinnorna går igenom boken ”Vad är evangelium?” och männen studerar 2 Timoteusbrevet.

 

Under veckorna: 

Vi är också verksamma vid olika tillfällen under veckorna för att berätta om hur Jesus har förändrat oss genom evangelium. Detta kan ta sina uttryck på olika sätt. Vi brukar bland annat ha ett bokbord på Kvibergs marknad där vi ger ut gratis Biblar på massa olika språk.

 

 

 

Bibelutdelning på Kvibergs marknad